Logg Inn

Sightseeing og Rundflygninger

Sightseeing med helikopter er kanskje den største opplevelsen du kan unne deg eller noen du kjenner. Med helikopter kan man dekke utrolig store områder på kort tid. Personer som vil oppleve naturen fra luften, kan få med seg både kyst og fjellområder på en liten tur i luften. Noen vil også sette stor pris på å få se hjemstedet sitt fra oven. Du kan selv bestemme hvor turen skal gå.

Rundflygninger blir gjerne gjennomført i forbindelse med arrangementer som markedsdager, rundt omkring i vårt langstrakte land. Hvert år arrangeres helikopterturer på en rekke faste steder. Her får deltakerne mulighet til en sightseeingtur over lokalområdene. I forbindelse med arrangementer som markedsdager og lignende, er det ingen kostnader forbundet med tilbudet. Alt vil ber om av arrangør, er en sentral landingsplass, og avertering av tilbudet om helikoptertur i form av oppslag og lignende i nærmiljøet.

Sightseeing og rundflygningsturer kan også ofte være aktuelt i private sammenhenger, hvor en spesiell person ska bli overrasket Dette kan være i forbindelse med jubileer, utdrikningslag eller andre festligheter.

Midtnorsk Helikopterservice AS, driver for tiden og utarbeider pakkeløsninger for flyturer i bestemte områder. Vi vil etter hvert kunne tilby uforglemmelige turer til steder med historisk sus, og andre spesielle attraksjoner. Det vil også bli arrangert turer til steder med helt spesiell natur.

Nedenfor kan du lese om en av våre populære opplevelsesturer.

 

Gjefsjøen

Opplevelsestur til Fjellgården Gjefsjøen

Opplev et overveldende trøndersk fjellområde med Blåfjell og Skjækerfjell Nasjonalpark, på turen inn til den avsidesliggende fjellgården Gjefsjøen, som ligger i imponerende omgivelser på grensen mot Sverige
Les mer

/** * */